6 iul. 2012

Creativitate in bucatarie


Daca aveti musafiri intr-o zi torida de vara, iata o idee utila: bomboane de banane inghetate. 

Ingrediente:
- 3 banane 
- 150 gr ciocolata amara 
- 30 gr unt 
- 50 gr fulgi nuca cocos 
- 50 gr migdale tocate marunt.
  
Se taie bananele in felii de 3 cm grosime si apoi se dau la rece (e suficient sa stea o ora la congelator). Separat se topeste ciocolata si untul la bain marie. Se trec bananele congelate prin ciocolata topita (calduta) si apoi prin nuca de cocos amestecata cu migdalele tocate. Se aseaza feliile de banana pe o farfurie imbracata in hartie de copt si apoi le introducem pentru inca 1 ora la congelator. 

Se scot cu 5 minute inainte de servire. Sunt incredibil de bune si  racoroase. Cu siguranta vor fi apreciate de oaspetii vostri! In plus, sunt foarte foarte simplu de facut. 

Pofta buna si fiti creativi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu