30 iun. 2012

Bijuterii unicat din margelute


Ma uitam pe internet la ceea ce se mai poarta in vara aceasta si am gasit multe bijuterii realizate din margelute. Fiecare obiect necesita multe ore de "broderie", dar rezultatele sunt remarcabile. Multi creatori sunt numiti artisti pe buna dreptate. 

Procedura nu e complicata: intii trebuie sa schitezi un desen si sa iti alegi culorile, apoi trebuie sa brodezi (sa cosi) cu migala fiecare margeluta exact acolo unde ii este locul. Se poate utiliza fir monofilamentar subtire, care ii confera produsului o rezistenta mai mare sau ata de cusut sintetica. Este foarte importanta alegerea acelor, ce trebuie sa fie subtiri ca sa poata trece cu usurinta prin orificiile margelutelor. In general se foloseste drept suport un material textil, dar unii artisti impletesc siruri de margelute colorate (eventual de marimi diferite), creind forme spatiale deosebite.

Am inserat doar citeva imagini, care sa demonstreze originalitatea si unicitatea acestor creatii ce pot fi purtate cu placere de reprezentantele sexului frumos pe parcursul zilei sau la petrecerile ce incep dupa apusul soarelui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu