29 iun. 2012

Bauturi racoritoare

Odata cu vara, a venit si canicula - iata un motiv bun ca sa fim creativi atunci cind preparam bauturi racoritoare. Avem la dispozitie o mare diversitate de fructe si legume pe care le putem combina dupa cum dorim (le punem in blender, mixam si gustam). Pe internet gasim limonade si sucuri naturale din: morcovi cu portocale, dovleac cu nucsoara, pepene rosu si galben, lamiie cu menta si sirop de artar, mere cu scortisoara etc. 

Daca avem musafiri, putem sa decoram paharele cit mai frumos, ca sa arate si bine atunci cind le aducem pe tava! Iata citeva idei in imaginile de mai jos. Nu sunt cockteiluri, ci sucuri proaspete cu cuburi de gheata, date si ele prin blender!

In cazul in care aduceti la masa o carafa cu suc si nu paharele gata umplute, o idee grozava este sa utilizati o jumatate de pepene rosu (nu contine intotdeauna fresh de pepene rosu, spre surpriza invitatilor...).


Bineinteles ca doamnele si domnisoarele trebuie sa fie atente la caloriile ascunse in aceste pahare colorate si imbietoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu