17 ian. 2012

Un mijloc de transport original in Dubai

 

Nu cred ca v-ati imaginat ca in Dubai exista un autobuz pentru cei bogati, dar realitatea depaseste imaginatia noastra. Exista asa ceva. Il puteti admira in imaginile de mai sus. Are un confort deosebit, dar si o forma originala. Mai mult: autobuzul intra cu totul intr-o aeronava privata, deci pasagerii nu mai trebuie sa se deranjeze sa se dea jos si sa se urce in avion, ci ajung acolo unde trebuie raminind confortabil pe scaune! Simplu, comod si fara batai de cap! 

Oare cu ce alte inovatii ne mai poate uimi acest emirat? Stiati ca la intrarea turistelor in Dubai, pe aeroport li se fotografiaza retina? E vorba numai de femei, nu si de barbati, de asta am scris "turistelor". Va intrebati - poate - de ce acest lucru?... si raspunsul este ca a trebuit inventat un mod de identificare a femeilor arabe, bine ascunse sub vesmintele traditionale, din care nu se vad decit ochii. Metoda se aplica insa tuturor femeilor care ajung la vama din aeroport.


Daca mai cunoasteti si alte lucruri uimitoare din Dubai, va invit sa le scrieti sub acest post, la comentarii. Astfel vom putea cunoaste mai bine acest colt de lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu